Gezinsweekend Zuid

Op 25 t/m 27 maart 2022 wordt er in Moergestel (Noord Brabant) een gezinsweekend georganiseerd. De terugkomdag is op zondag 11 september 2022.

Wanneer er een gezinslid overlijdt verandert alles. Hoe ga je als gezin en ook ieder afzonderlijk met deze nieuwe situatie om? Het delen van ervaringen met andere gezinnen kan dan ook heel waardevol zijn.

Tijdens het weekend is er een programma zowel voor het gezin als ieder afzonderlijk. Ouders gaan op een ontspannen manier in gesprek met andere ouders.

Er is een apart programma voor kinderen en jongeren. Zij delen hun ervaringen op een manier die past bij hun leeftijd. Bijvoorbeeld door te Kletsen, knutselen of door andere opdrachten, waarbij het delen en leren van elkaar centraal staat. Daarnaast zijn er ook gezamenlijke momenten. Het gezinsweekend is ontspannen, sportief (soms) en kent een aantal mooie rituelen die je helpen met het verlies. Meld u aan! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.