Lotgenotendag Zuid

Op zondag 19 september wordt er in Uden (Noord Brabant) een lotgenotendag georganiseerd.

De vrijwilligers van Achter de Regenboog hebben niet stilgezeten en samen hebben we besloten om na de zomer een lotgenotendag te organiseren, omdat een weekend in 2021 toch nog te onzeker is.

Iedereen die een dierbaar gezinslid is verloren, is welkom (er is wel een maximum aan het aantal deelnemers natuurlijk).

We maken een mooie start om 10.00 uur waarbij we iedereen welkom heten op onze eigen warme Regenboog manier. Daarna zijn er volop activiteiten, die afgestemd zijn op de leeftijden van kinderen, jongeren en hun ouders. Het doel van deze dag is ontmoeting, delen en leren van elkaars ervaringen.
Het feit dat je niet de enige bent met dit verdriet is al een helende ervaring. Rond 16.00 uur nemen we weer afscheid van elkaar.

Omdat we graag weten hoeveel mensen deel gaan nemen is het belangrijk om je vooraf aan te melden. Dit kun je doen door een bericht te sturen naar Tineke van Asseldonk dan neem ik contact met je op. Zoals alles tegenwoordig is deze dag onder voorbehoud van de maatregelen, zoals die op dat moment zijn en zullen we het programma dusdanig aanpassen.