Puck Bergamin (11) gaat haar moeder Lieke jong verliezen, want haar moeder heeft asbestkanker en dat is helaas niet te genezen…
Dit is dan ook de reden dat Puck op het fantastische idee is gekomen om zelf armbandjes te gaan maken en hiermee geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding en Achter de Regenboog .
Het geld wat ze hiermee heeft opgehaald moet worden besteed aan kankeronderzoek of aan hulp voor kinderen die hun ouders kwijtraken.
 
Inmiddels heeft Puck met haar actie (die inmiddels afgelopen is) al ongelooflijk veel geld opgehaald (zie hiervoor de onderstaande link naar Puck haar actie). Ze heeft wel meer dan duizend armbandjes gemaakt én verkocht, bizar!
Nu heeft Puck een onwijs mooi bedrag opgehaald dat ze wilt doneren aan Achter de Regenboog, namelijk €1.000 euro!
Het werk wat onze stichting doet spreekt Puck persoonlijk heel erg aan en daarom wilt ze naast dit fantastische bedrag, ook nog de niet verkochte armbandjes aan ons doneren, zodat we deze kunnen schenken aan de kinderen tijdens de gezin weekenden.
De armbandjes bevatten een glow in de the dark-kraal met daarin een hartje die juist in de donkere dagen steun kan bieden, een prachtige symbolische betekenis.
 
Ook al is de reden waaruit deze actie is voortgekomen verschrikkelijk, wij willen Puck vanuit de grond van ons hart bedanken voor haar waardevolle actie + fantastische donatie.
 
Wij wensen haar en haar moeder heel veel sterkte in deze donkere periode en sturen hen veel liefde en licht toe.