Beste Allemaal,

Met een nieuw bestuur van Achter de Regenboog zijn we na de zomer van start gegaan. De vacatures zijn intussen ingevuld en met de komst van Roel Masselink (voorzitter) en Harrie Nijen Twilhaar (marketing en communicatie) zijn we intussen op volle sterkte om de komende tijd nog nadrukkelijker jullie te informeren.

In deze nieuwsbrief willen wij jullie bijpraten over de ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19 en de plannen waarmee we momenteel bezig zijn. Uiteraard is het belangrijk dat wij van jullie ook de nodige input ontvangen.

We willen regelmatig, zes keer per jaar, een nieuwsbrief aan de vrijwilligers versturen. Alle informatie van de nieuwsbrief vind je tevens terug op de website van Achter de Regenboog zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen.

Wil je reageren of heb je een leuk bericht voor de nieuwsbrief, aarzel niet en mail ons.

Veel leesplezier,
Harrie Nijen Twilhaar