Bedrijven

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) wordt steeds populairder. Steeds meer bedrijven steunen goede doelen of gaan een duurzame samenwerking aan. Deze trend juichen wij van harte toe.

Een donatie aan of samenwerking met Achter de Regenboog kan een mooie invulling zijn van het MVO-beleid. Er zijn verschillende manieren waarop jouw bedrijf onze activiteiten kan ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld met een financiële bijdrage, maar we zijn ook heel blij met sponsoring in natura.

Sponsoring in natura

Voordat een lotgenotenweekend plaatsvindt, moeten ruimtes worden aangekleed zodat onze gasten zich thuis voelen. We gebruiken knutselmaterialen voor de werkvormen rondom verlies en tussendoor wordt er buiten gespeeld, gegeten en gedronken. Bij elk weekend zijn er opnieuw materialen nodig. Daarom zijn we ook heel blij met een sponsoring in natura. Hieronder vindt u een lijst met producten en materialen die Achter de Regenboog goed kan gebruiken.
  • Buitenspeelgoed
  • Bloemen
  • Knuffels
  • Eten & drinken voor het
  • ontbijt, de lunch of het diner
  • Knutselmaterialen

Financiële bijdrage

Wanneer jouw bedrijf Achter de Regenboog sponsort kun je de doelstellingen van de stichting in het algemeen of een activiteit of product in het bijzonder steunen. Bijvoorbeeld de verblijfkosten voor de gezinnen tijdens de lotgenotenweekenden, of juist een training voor de vrijwilligers die meegaan met onze lotgenotenweekenden of werken bij de adviesdienst. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Onze sponsoren bedanken wij via social media, onze nieuwsbrief en jouw bedrijf krijgt een plek op onze website (als je dat wilt).

Wil je iets bijdragen vanuit jouw bedrijf? Wij denken graag mee over de mogelijkheden. Neem contact op met Marcel van Dijk via [email protected] of bel 06-20907858