Vrijwilliger worden

Stichting Achter de Regenboog is een professionele vrijwilligersorganisatie, wij kunnen niet zonder! Voor vrijwilligers zijn er verschillende mogelijkheden om een bijdrage te leveren.

Werkgroepen

Achter de Regenboog functioneert middels een aantal werkgroepen. Vaak maken vrijwilligers deel uit van een of meerdere werkgroepen, op basis van hun eigen voorkeuren en vaardigheden. Afhankelijk van je interesse kun je je bijvoorbeeld opgeven om mee te gaan als begeleiding van de lotgenotenweekenden, te helpen bij inkomstenwerving, bij onze informatie- en adviesdienst of bij het verduurzamen van de organisatie. Zo kan iedereen zich inzetten met zijn of haar eigen talenten en vaardigheden!

Waarom is het leuk om vrijwilliger te worden?

Bij Achter de Regenboog werken wij in een hecht team vrijwilligers die allemaal affiniteit (of ervaring) hebben met verlies door de dood en die met passie hun talenten inzetten om een waardevolle bron van informatie en een veilige plek voor iedereen te creëren die te maken heeft met rouw.

Heb je interesse?

Sta je te popelen om jouw vaardigheden op het gebied van communicatie, marketing, administratie of organisatie in te zetten voor de doelen van Achter de Regenboog? Neem dan contact met ons op! Stuur je motivatie via het contactformulier, dan zal één van onze vrijwilligerscoördinatoren contact met je opnemen. Alvast goed om te weten: voordat je bij ons actief wordt, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren. Daarnaast zul je voor sommige vrijwilligerstaken een training bij moeten wonen. Wil je meer informatie of wil je je direct aanmelden?