Aanstaande woensdag 31 mei vindt de Ringvaart Regatta plaats. Een van de teams, Roeisters LEXIS, sponseren Achter de Regenboog.

In deze algemene video zie je de voorbereidingen.

Wie we zijn!

‘Dit jaar op 31 mei mogen ook wij er dan aan geloven! De Ringvaart Regatta. Een ware monsterrace van maar liefst 100 km. Het belooft een zware tocht te worden, maar met deze groep meiden moet dat wel goed komen.

Dames Lexis! Waar wij begonnen als een succesvolle TopC4+ ploeg met de grootste lol samen, zijn we elkaar nooit meer uit het oog verloren. Hoe bij sommige ploegen Corona juist ervoor zorgt om uit elkaar te vallen, heeft het ons het elixer gegeven tot een eeuwige vriendschap.

Van datediners, vakanties, 21-diners en festivals tot aan creatieve avonden en wijnproeverijen. Aankomende 31 mei gaan wij in onze knalroze shirts de strijd aan voor Stichting Achter de Regenboog. Zij ondersteunen sinds 1993 kinderen en jongeren in Nederland van 6-18 jaar die te maken krijgen met de dood. Jouw bijdrage kan ervoor zorgen dat zij Lotgenotenweekenden kunnen organiseren voor kinderen en gezinnen en andere soorten steun kunnen verlenen.

Zet jij met ons de benen eronder? Doneer dan nu!