Nieuwe secretaris Willemijn stelt zich voor!

Beste allemaal,

Ik ben heel blij om als secretaris toe te treden tot het bestuur van de stichting en met het vertrouwen dat ik daarmee van mijn medebestuurders heb gekregen.

Mijn belangrijkste drijfveer om me in te zetten voor deze mooie stichting is mijn persoonlijke ervaring. Op zesjarige leeftijd verloor ik mijn moeder, en ik weet daarom hoe ingrijpend zo’n gebeurtenis kan zijn. Niet alleen individueel, maar ook binnen een gezin. Ik heb inmiddels geleerd dat het verwerken van zo’n verlies een proces is dat iedereen anders beleeft. Maar dat de steun die je daarbij ontvangt van onschatbare waarde kan zijn. Ik ben daarom heel blij dat ik hier nu ook aan kan bijdragen.

De afgelopen jaren heb ik als Finance manager en business controller gewerkt bij grote bedrijven en veel ervaring opgedaan in het versterken en structureren van organisaties. Momenteel ben ik als finance professional werkzaam als zzp’er.

Inmiddels heb ik zelf ook een gezin. Ik ben getrouwd met Bas woon met hem en onze drie kinderen (Elize van 9, Teun van 7 en Loet van 4) in Den Haag waar ik veel te vinden ben op het strand of in de duinen!

Ik kijk ernaar uit om samen met jullie een verschil te maken voor gezinnen die onze steun hard nodig hebben. Ik hoop jullie snel te ontmoeten en kijk uit naar een mooie tijd bij Achter de Regenboog.

Veel groeten, Willemijn